SYSTEM PREMIX
System PREMIX do koncentratów PURENA to nic innego jak odtworzenie manualne
produktów z koncentratu , wymieszane w odpowiedniej proporcji z wodą i przelane
do
naczyń/urządzeń do serwowania napojów w gastronomii.


zagęszczony sok jabłkowy 100%

zagęszczony sok pomarańczowy 100%

zagęszczony sok jabłkowy 100% premium


zagęszczony sok pomarańczowy z miąższem 100%

zagęszczony sok cytrynowy 100%

zagęszczony sok ananasowy 100%

zagęszczony sok wielowarzywny 100%

zagęszczony sok z buraka 100%

zagęszczony sok marchwiowo-dyniowy
co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 5 litrów gotowego nektaru przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 4,2 litrów wody.

nektar pomarańczowy 50%

nektar z czerwonych grejpfrutów 50%

nektar wieloowocowy 50%

napój wiśnia – jabłko – koncentrat

koncentrat napoju pomarańczowego

koncentrat napoju jabłko – mięta

koncentrat napoju jabłkowego

koncentrat napoju pomarańczowego z miąższem

koncentrat napoju z czarnych porzeczek

koncentrat napoju herbacianego z sokiem cytrynowym

koncentrat napoju z zielonej herbaty

koncentrat lemoniady cytrynowo – pomarańczowej

koncentrat lemoniady rabarbarowo – cytrynowej

koncentrat lemoniady imbir – cytryna – miód

koncentrat lemoniady malina-cytryna-mięta

koncentrat lemoniady cytryna – mango

kompot owocowy śliwka – jabłko – cynamon

kompot z owoców leśnych z jabłkiem

kompot owocowy truskawka – wiśnia

Zupa krem z czerwonych buraczków

Zupa krem marchew – dynia

Zupa krem pomidorowa
PRZYGOTOWANIE I UŻYCIE ZAGĘSZCZONYCH SOKÓW I NAPOJÓW PURENA




JEDNOSTKI SPRZEDAŻOWE

Karton 3 kg

Karton 6 kg
