premix

SYSTEM PREMIX

System PREMIX do koncentratów PURENA to nic innego jak odtworzenie manualne
produktów z koncentratu , wymieszane w odpowiedniej proporcji z wodą i przelane
do naczyń/urządzeń do serwowania napojów w gastronomii.

Powstały wyłącznie z owoców lub warzyw i zawierają 100 % zawartości owoców lub warzyw. Może być odtworzony z soków zagęszczonych (koncentratów). Proporcja odtwarzania zagęszczonych soków 100 % wodą: 1=5, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 5 litrów gotowego soku przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 4,2 litrów wody.

zagęszczony sok jabłkowy 100% 

zagęszczony sok pomarańczowy 100%

zagęszczony sok jabłkowy 100% premium

zagęszczony sok pomarańczowy z miąższem 100%

zagęszczony sok cytrynowy 100% 

Proporcja odtwarzania zagęszczonych soków 100 % wodą: 1=4, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 4 litrów gotowego soku przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 3,2 litrów wody

zagęszczony sok ananasowy 100% 

zagęszczony sok wielowarzywny 100% 

zagęszczony sok z buraka 100% 

zagęszczony sok marchwiowo-dyniowy

Zawierają od 25 do 100 % soku lub przecieru owocowego. Otrzymywane są poprzez dodanie wody i cukru i/lub miodu oraz czasem kwasu cytrynowego do soku/ przecieru owocowego. Proporcja odtwarzania zagęszczonych nektarów 50 % wodą: 1=5,
co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 5 litrów gotowego nektaru przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 4,2 litrów wody.

nektar pomarańczowy 50% 

nektar z czerwonych grejpfrutów 50% 

nektar wieloowocowy 50% 

Zawierają 20 % i mniej dodatku soku lub przecieru owocowego i/lub warzywnego. Proporcja odtwarzania zagęszczonych napojów wodą: 1=6, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 6 litrów gotowego napoju przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 5,2 litrów wody.

napój wiśnia – jabłko – koncentrat

koncentrat napoju pomarańczowego

koncentrat napoju jabłko – mięta

koncentrat napoju jabłkowego

koncentrat napoju pomarańczowego z miąższem

koncentrat napoju z czarnych porzeczek

Proporcja odtwarzania zagęszczonych napojów 100 % wodą: 1=9, co oznacza iż z 1 kg koncentratu otrzymujemy 9litrów gotowego soku przez dodanie do 1 kg koncentratu (0,8 l) 8,2 litrów wody

koncentrat napoju herbacianego z sokiem cytrynowym

koncentrat napoju z zielonej herbaty

koncentrat lemoniady cytrynowo – pomarańczowej

koncentrat lemoniady rabarbarowo – cytrynowej

koncentrat lemoniady imbir – cytryna – miód

koncentrat lemoniady malina-cytryna-mięta

koncentrat lemoniady cytryna-czarny bez

koncentrat lemoniady cytryna – mango

kompot owocowy śliwka – jabłko – cynamon

kompot z owoców leśnych z jabłkiem

kompot owocowy truskawka – wiśnia

PRZYGOTOWANIE I UŻYCIE ZAGĘSZCZONYCH SOKÓW I NAPOJÓW PURENA

JEDNOSTKI SPRZEDAŻOWE

karton_3kg

Karton 3 kg

box

Karton 6 kg